Επιλέξτε τη γλώσσα σας

ΠΡΑΓΜΑΤΕΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΕΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΕΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ
Περιγραφή

Κείμενο οπισθόφυλλου:

Προτού η Επιστήμη, η Φιλοσοφία, η Τέχνη και η Θρησκεία χωριστούν για να πορευθούν ανεξάρτητα, η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ βασίλεψε κυρίαρχη σε όλες τις ΑΡΧΑΙΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ.

Η οπισθοδρομική και αντιδραστική Ψυχολογία αυτών των μοντέρνων καιρών, ως αποκορύφωμα των δεινών της, έχει χάσει δυστυχώς το νόημα της ύπαρξής της και κάθε άμεση επαφή με την αληθινή της προέλευση.

Σε αυτούς τους καιρούς του σεξουαλικού εκφυλισμού και της ολοκληρωτικής φθοράς του νου, όχι μόνο καθίσταται πια αδύνατον να προσδιοριστεί με απόλυτη ακρίβεια ο όρος ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, αλλά επιπλέον αγνοούνται πραγματικά τα θεμελιώδη ζητήματα της Ψυχολογίας.

Όταν όλοι εμείς κατανοήσουμε πλήρως και σε όλα τα ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΝΟΥ πόσο σημαντική είναι η μελέτη του ανθρώπου από την νέα οπτική της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, τότε θα καταλάβουμε ότι η Ψυχολογία είναι η μελέτη των αρχών, νόμων και γεγονότων στενά συσχετισμένων με την οριστική και Ριζική ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ του ΑΤΟΜΟΥ.

Εξώφυλλο: Μαλακό Σκληρό
Τιμή πώλησης: 12,00 €
Γλώσσα:
Ελληνικά
Γλώσσα (λεκτικό)
Σελίδες:
176
Σελίδες (αριθμός)
Διαστάσεις:
14x21 εκ.
Διαστάσεις
ISBN:
978-618-81513-0-7

Διατίθεται στις γλώσσες:

Ελληνικά Αγγλικά Κινέζικα & Αγγλικά Κινέζικα Ισπανικά Γαλλικά Ρωσικά Ιταλικά Σουηδικά


ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για παραγγελίες εντός Ελλάδος!

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:
Τ: 210 411 3635
Κ: 694 609 6020
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.